Една не много нормална статия! ;)


Е приятели сесия е, ще се загубя за известен период от време но преди това ИСКАМ, ИСКАМ, ИСКАМ, ИСКАМ ама много ИСКАМ да напиша това което пиша! Реших да си почина от четенето и разцъквайки в интернет попаднах на любимият си сайт (вече ми е любим) и естествено теорията „нищо прекалено хубаво не е на хубаво” се сбъдна след като в захлас прочетох към 20 статии, попадайки на този материал: "Гадно е да си имаш гадже". И тук понеже не обичам много да се обиждат хората да не кажа, че хич не обичам реших да оборя всяко твърдение на автора. Отсега ПРЕДУПРЕЖДАВАМ, че доста ще философствам така, че на който не му се четат подобни неща да не се захваща освен ако няма много свободно време и отсега съм длъжна да спомена, че ще падат много извинения така че – съжалявам :Д  

Защо да имаш гадже е кофти? Причините някои хора да си търсят половинки са няколко. Първата е несигурността и нуждата им да имат човек до себе си. Другата основна е, че обществото някак въведе нуждата хората да се обвързват с романтични взаимоотношения, защото така е правилно.
По пътя на логиката щом можеш да мислиш и пишеш значи си достатъчно развит интелектуално за да можеш да преодолееш тази нужда от обвързване, мисля си аз! Не, шегата настрана малко ме е яд на такива хора – нали си голям, разсъждаваш никой не те кара да се вкарваш в това нещо с обвързването, като не ти харесват традициите не ги спазвай и по-живо по-здраво! Всеки има право на избор в този живот.. Причините някои хора да си търсят половинки няма как да коментираш -явно е, че не ги разбираш а и става ясно, че не разбираш и нуждите на хората което май си е трагично?
Хората винаги ме питат защо си нямам приятелка, а след като им кажа, че не ми трябва, ме гледат сякаш съм луд. Те смятат, че като си имам приятелка, тя ще ми помогне да стана по-добър човек, а всъщност е точно обратното.
Съвсем си прав - точно обратното е! :Д Как те гледат хората едва ли ти е най-големият проблем, според мен е друг но нека не започвам тази война :) Хората все пак имат нужда от време да осмислят това което си им казал и да се опитат да те разберат, а и изказването „те смятат” ме връща на първото ми изказване, че: „всеки има право на избор в този живот” и явно те са избрали да си имат приятелки и просто им е странно мнението ти. И още нещо – има доста успели мъже които казват, че дължат всичко на жените си, помисли си над това.
Изживяването с гаджето е дебилизиращо, унизително и ограничаващо. Когато един мъж си хване гадже, няма да сбъркаме, ако кажем, че през първите няколко седмици от връзката всичките му приятели ще се опитат да го унищожат, ще му се подиграват и ще го наричат пу*ка, защото той ще се е превърнал точно в това.
На мен ли ми се стори или нарече всички мъже с гаджета цитирам „дебили и ограничени както и грубото пу*ки? Защо като си толкова отворен не... Съжалявам но този тип адски ми лази по нервите! Що за приятели имаш ти, човече? Нормално е да се шегуват с теб да ти подмятат разни лафчета но те са ти приятели и колкото и да не го показват се радват за теб (освен в случайте когато си се хванал с някоя „куха лейка”) и никога не биха се опитали да те унищожат и  никога не биха те нарекли пу*ка защото ти е добре с някоя мацка и си я нарекал „моето гадже” но наистина ЩО ЗА ПРИЯТЕЛИ ИМАШ?
Един мъж между 20 и 40 години е в разцвета на силите си във всяко едно отношение. Защо, по дяволите, трябва да пилеем сексуалната си енергия само с едно момиче? Ако не друго, жените могат да бъдат обвинени в егоизъм, само защото изискват от нас вярност, вместо да са ни благодарни, че сме благоволили да ги дарим с вълшебния ни меч.
Е не! Не мога, съжалявам уважаеми читатели но това е прекалено ТОЙ, о велики ни дари със... Извинявам се! Абе ти що не ходиш да се ****** (пииип) и после да ******** (пиииииип) и баба ти ти дядо ти и ******* (пиип)... Това разбира се е в кръга на шегата, приятели! Но като погледна сериозно започвам да се чудя дали този човек няма някакво заболяване или просто се мисли за бог (или мисли всички представители на по-силния пол за богове)? Мистерия... А затова, че жените сме били егоистки, хм въпрос както на гледна точка така и на характер но нека пак  да кажа – разни хора, разни идеали. Но ти предполагам не разбираш нито от хора нито от идеали - така, че какво съм се напълана и аз да ти обяснявам....
Мъжете направихме огромна грешка, когато позволихме да стане прекалено очевидно за жените, че те притежават нещо, което ще искаме през целия си живот. Ако те не знаеха колко важен е за нас сексът, щяхме да имаме много по-малко главоболия.
Тук ще бъда твърде кратка – като не желаеш да има главоболия или съществата от женски пол да ги боли глава за теб и от теб – имаш си ръка, използвай я. Край на оплакванията!
Въпросните главоболия са предизвикани, разбира се, от принуждаването ни да създаваме връзки. Не мисля, че познавам мъж между 18 и 35 години, който без проблем не е изневерявал на дългогодишната си приятелка. Защо ли? Ами защото да си имаш гадже е абсолютна гадост.
Ама ти можеш да мислиш?? Не личи... Брей този човек явно е живял доста време (век, два, триста?) и явно познава всички хора (не ми се мисли какви връзки има...) щом така смело се изказва... И все още не съм видяла мъж които да е принуждаван да се обвързва (все пак не чух нищо за пистолети и ножове... и за Чък Норис :Д). Държа да кажа, че спазвам добрия тон и не целя да обидя никои. И ако наистина беше гадост както твърдиш защо има толкова яастливи обвърани мъже, че и женени има?? И това сигурно е мистерия??? Или ще кажеш, че и те са п*тки?.. Но да си ограничен в днешно време не е подсъдимо (жалко!)
Както всички добре знаем, след първите месеци, дори седмици "меденият месец" е свършил и оттук нататък всичко тръгва надолу. Общо взето тя започва да се държи с вас все едно сте съпруг и съпруга. Мрънкането, сърденето и безсмислените караници започват, а на вас ви се налага да се съобразявате с някого, който има месечен цикъл. Този период, без преувеличение, е истински ад.
Не винаги тръгва надолу, не всички жени се карат и сърдят за глупости и не слагай всички жени под общ знаменател при положение, че мъжете се сърдят и обиждат като направя същото.  А репликата „а на вас ви се налага да се съобразявате с някого, който има месечен цикъл” въобще не смятам да си правя труда да я коментирам защото много ми намирисва на „жените сте по-низши” а и смятам, че има доста читателки които ще го нахранят този ... тип така, че и аз просто съм излишна.
В началото тя е склонна да ви прави свирки, когато е неразположена, но това е само в първите няколко месеца. Всичко, което в началото ви се струваше забавно, рязко започва да ви дразни, усещате, че ви манипулират, а и цялата тази работа ви излиза все по-скъпо и по-скъпо.
Като искаш – намираш начин като не искаш – намираш оправдание! Странно ми е само как така ти излиза скъпо? (плащаш ли им или?) Извода оставям на вас.
Губите възможности. Те са нещата, които пропускате, защото сте взели определено решение. Процентът на шансовете да загубите нещо, като избирате нещо друго. Знаете ли колко жени изпускате, защото сами се ограничавате само с едно момиче?
.................................... Затова пък ти явно не се ограничаваш..........................
Тонове секс, красиви жени и забивки за една нощ - всичко това отива на вятъра, когато се съгласите да имате гадже. Рискът да сте сами се отплаща щедро, а изпускайки целия този секс, който можете да получите, когато не сте обвързани, вие сами се лишавате от увереност и умения да сваляте жени, след като гаджето ви скъса с вас и ви разбие сърцето или ви хване в изневяра.
Тук вариантите са няколко и са доста щедри 1. Нашият човек е богат и му връзват поради тази причина 2. Много е красив и затова му връзват 3. Живее в бардак (или поне работи в такъв) или е най-големият проклет късметлия на земята... илии 4. (защото ми е любимото число) просто много си мечтае ;) (знам, знам съжалявам но не можах да се въздържа!) относно изневярата - ама ти можеш ли го това.... изневярата, защото с ръка не се брои (ШЕГА, ХОРА)
Жените по рождение са същества, които искат да упражняват контрол. Мъжете пък искаме да бъдем свободни и оставени да правим каквото си искаме. Последното нещо, което искаме да правим, е да вечеряме с родителите на гаджето ни и цяла вечер да не говорим за нищо. Приятелките се опитват да контролират живота ни и да ни тласкат в посоки, в които не желаем да вървим.
Е то и ние искаме да ни оставите да правим каквото си искаме а не всяка вечер секс ама! Като толкова искаш прави си каквото си искаш и когато искаш без да ни занимаваш и последното изречение пак ме връща към един от по горните редове така, че слушай (чети) внимателно защото.. няма да повтарям...
(да знам, че си го помислихте и си спомнихте „Ало-Ало” но това е друга тема :Д) та както казвах никой не може да те накара да направиш нещо против волята ти.. Освен ако не те изнудва...Но и това е друга тема!
Освен това се опитват да ни кажат, че не можем да говорим или да гледаме други жени. Някои от тях дори отиват твърде далеч - трият жените от приятелите ни във Facebook. Това не е нещо, за което си струва мъжете да се борят.
Трябва да попитам: Абе ти нормални хора познаваш ли? Как така позволяваш да ти се рови в фейсбука и то друг човек?!? Освен това тези думи – „Освен това се опитват да ни кажат, че не можем да говорим или да гледаме други жени.” Малко ми звучат като раздаване на заповеди а в такъв случай ако не си достатъчно човек за да поговориш с жената и не си достатъчно мъж за да я поставиш на място (ако е прекалила) значи разбирам откъде тази омраза към нежния пол.
Ако четете този текст, най-вероятно вие сте между 20 и 35-годишни. Предстоят ви или вече преживявате моменти от живота си, в които трябва да сте по-съсредоточени от всякога, да работите здраво за постигане на поставените от вас самите цели, за да изживеете живота си по начина, по който искате.
Въй, боже какъв проблясък на здрав разум....
Да имате гадже означава, че няма как да сте отдадени напълно на работата си. Приятелката ви ще ви разсейва от нещата, които се опитвате да постигнете и ще се опитва да ви убеди, че сте си добре и в момента. Само след няколко години ще се окажете в приличен апартамент под наем, с две деца, ол-инклузив семейни ваканции и една единствена радост - новите сезони на любимия ви сериал.
И проблясъка си отиде.... Брех този бая са го излъгали! Умът му ми напомняна светкавица – проблясва и изчезва! (шега, шегувка, не ме убивайте с патъци!) Лично мое мнение е, че пича греши, греши, греши защото има хора отдадени на работата си без да се сещат за жените си и женени мъже които си обичат обикновенния сив живот. Фак..т!
Никой не иска точно такъв живот, но когато имате гадже, вие сте толкова разконцентрирани заради кашата, в която сами сте се забъркали, че изобщо не можете да си спомните как стигнахте дотук, как да избягате и преди да се усетите, ще бъдете обречени.
Мда, изобщо не помня акк се стигна дотук :Д и определено не искам такъв живот :Д (п.с - да не си бил паяк в някои предишен живот, че с това оплитане на нещата малко се съмнявам)
Както гласи популярната мъдра мисъл, "никога не вярвай на някого, който има цици и емоции". Жените могат и ще бъдат причината за вашето нещастие. Емоциите им ги карат да се държат неадекватно, без логика и смисъл. Когато им доверите сърцето си, те ще ви изневерят; когато им доверите парите си, те ще откраднат; когато им доверите живота си, те ще го съсипят, само за да забавляват жадното им за драма същество.
Те и мъжете имат емоции ама като си казал да не им вярваме... :Д Като не щеш жените да са твоето падане стани гей и се дръж адекватно а думите: „Когато им доверите сърцето си, те ще ви изневерят; когато им доверите парите си, те ще откраднат; когато им доверите живота си, те ще го съсипят, само за да забавляват жадното им за драма същество.” Важат с пълни сила и за мъжете, тъжно но факт...
На нас, мъжете много лесно ни доскучава. Преди време излизах с едно момиче повече от година. Всеки път, когато отивахме някъде, започвах да скучая след 15 минути. Когато имате сериозна приятелка, сексът ще ви стане скучен, разговорите помежду ви ще са скучни, мрънкането и ревовете ѝ също ще ви омръзнат.
То и на жените ни доскучава... Еми ще ти омръзва като излизаш с кухи мадами (най-вероятно), като ти е скучно сменяш жената защотот е явно, че не яобичаш и не ти дреме много но тъй като като тооолкова много се оплакваш от жените смятам, че „стани гей и се дръж адекватно” си е напулно на мястото.

Заключителни думи
Гаджетата са стресиращи и не ни позволяват да живеем живота, от който в този период от съществуването си имаме най-голяма нужда и полза.

Заключителните ми думи – човека е много стресиран не го закачайте моля! И човека ясно дава да се разбере, че в този период на живота си иска да си живее свободно мразейки жените (чудно само в следващия когато ще иска да се прибере и вечерята да е топла на масата и жената да го разтрие понеже се е схванал защото е бил цял ден на работа дали ще има такава мазохистка или някоя ще го убие в по ранен етап на толкова смисления му живот)... Но е явно, че след като сега жените не са му удобни, ще го израе много як пич ... до после когато му притрябва някоя но аз горещо препоръчвам някои но отсега ;)

Заключение на статията: скъпи приятели и фенове аз обичам да гледам медала и от двете страни затова ще ви кажа, че обичам когато се говори или пише да е с факти и доказателства за да не са ти голи теориите (по-добре за теб, за публиката и като цяло за всички) но за жалост виждам едно голо мнение опитващо се да бъде пробутано за нещо смислено и явно насочващо негативна светлина към нашият пол. Всеки си има право на мнение и да претендира колко е прав но нека е поне адекватно. Моят отговор не е от най-хубавите но целях да ви разсмея а не да защитавам жените, както и да нападам някого. Хубава и весела вечер от мен werewolf Шаро
Радиостанция ГМБУ: Доживях да се изкажа! Мнения приемаме всякакви но няма как да не спомена коментара на един един запален читател а именно: „уж чекиите не били вредни и опасни, но виж накъде избиватХехе какво да ви кажа може и да е прав може и да не е кой знае?.. Жив и здрав да е я вижте колко материал ни даде да попишем! J



 2 – от засегнатите ни читателки едната обаче има решение на проблема ;) :Д

и дяволчето от статията на което му писна да чака тая глупост да свърши! 

източник   – към статията


Коментари

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Да си разкажем малко страшни приказки!

Царско БЕЗ-главие! Неделя 11-та

Царско БЕЗ-главие! Събота 11-та