Царско БЕЗ-главие! Събота и Неделя 12-ти

Влогъри!

Добро, прекрасно, слънчево понеделнишко утро, петмезчета мои! Мда, ще попитате защо излиза в понеделник - неделната ни рубрика, ама сме болни. И това разбира се е оправдание, но лекаря ни препоръча да вием по пълна луна край пълноводна река, в която са се къпали голи девствени момичета от майки с оранжеви коси, яли сланина точно преди 497 дни и 15 минути! Сами разбирате, че поръчението е трудно... А и докато обикаляхме с Шаро хептен измръзнахме.. Поръчали сме на майката вълчица крехка пилешка супа и сега дебнем влаковете на гарата.  Да оставим нашите коледни планове и да минем на темата! Влогърите, мда правилно прочетохте „В“! Набързо, ненатрапчиво и леееко забавно смятам да ви запозная с творчеството на Цуро, Таковата шоу, Емил Конрад и още няколко подобни.

Таковата Шоу

Фейсбук - Takovata show
Youtube - каналче

Това са едни симпатични момченца и до тук се изчерпва всичко което трябва да знаете за тях! Шегувам се. Идеята им е проста - писнали са им негативните новини и насилието което блика от екраните и телевизионните и радио емисии, и ги заместват със своеобразно шоу в което представят нещата от забавната страна. Толкова просто и толкова печелившо като стратегия, защото феновете им се увеличават (аз като един посредник се гордея с приноса си и мисля, че заслужавам медал или нещо подобно само да не го дават по пълнолуние, че ще стане малко опасно :D). Шегата настрана момчетата са оригинални, работят с желание и страст и това си личи! Ако искате да се задавите от смях (не яжте докато гледате кличетата им!) то сте попаднали на точното място. Ще ви хвърля в дълбокото директно с  -  Чужд връх Под Прикритие в речта на президента .. Искахме да ви представим главните герои, ама те взеха да стават много и затова ще ви покажем само един :D



Запомнете го добре туй момче защото след малко ще се върнем за него! Ако още не сте разбрали шоуто вече си има и име... Таковата! Питайте ги, те ще ви кажат ;) ако все пак не ги разберете ще се наложи да се задоволите с един зеленчук... Плод, плод ще се задoволите с плод - не буквално животни такива! :D и с няколко бръмбара... :D

Някъде към средата мисля ще изкочи и Бат Гошо - Батман (Яйца ала АЗСЪМБАТМАН - Щипка Справедливост (само да ви предупредим ако не обичате насилието не гледайте защото лирическият герои има проблем с ... патката :D))


 И докато в по-горното клипче момчетата са още в Пред Покритие ние минаваме към победната серия на Таковата, а именно:
1. Чекия + Свирка > П.С Не си ги вдигат... Телефоните :D
2. Катана + Китара > П.С Когато чекията ви се стори малка, направо се хващайте за меча!
3.Ракия + Туршия > П.С. до следващият левел не се стига така, не се заблуждавайте! :D


И понеже стана въпрос сега е време да ви запознаем с най-новият им продукт, с който не се налага да ядете - милинки, мастика, мусака, мисо, мляко, свинка мас а просто да бухате НАЦЕПИН!



Явлението нацепим вече се забелязва и в други насоки:


А той определено ще ви трябва преди Студентска сесия (може би?),  а ако сте настроени коледно - Таковата Крисмас Спешъл ft. Saffrona. Разконцентровам са вече! Всъщност техните клипчета са идеални когато искате да се отдадете и на философия - Замундата, банана и зелката. И пример:
                   


И нещо малко, но важно за ... Чинела! Гугъл разпознава женски задници? За пичовете и ... дамите мога да продължа да пиша не особено оригинални редове, но смятам да ви ги спестя и да ви оставя сами да се наслаждавате. Еми не се стърпях просто - harlem shake - takovata edition! И ако си мислите или сте се излъгали, че само батман работи при тях имаме пример и за един друг пич, който се е възползвал от услугите им -

Горещо ви препоръчвам, ако наистина им се кефите колкото нас да изгледате и -  Нещо Такова с Таковата Шоу


ИИИИИ знаем, че сме много гадни, но това трябва да се види ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !!! 1. Калиев Пер????? 2. Колдрекс Уайтънинг !!!



Tsvetoslav Tsonev - Цуро

Youtube - каналче
Влогбокс - Tsuro
Ето този пич много го обичаме! Имам странното усещане, че ми чете мислите. Все едно аз съм ги правила тези клипчета :D (иска ми се на мен). И така чичо ви Цуро всъщност е едно обикновенно момче с необикновенни идеи, като например за всичко българско и родно - СЛАНИНА, след които идеята ми за плащане с купони се промени кардинално ;) Ако ли пък си нямате работа, а се вълнувате от екзистенциалните неща в живота като .... СТРАХ  може да поръсаждавате върху... Абе я не влагайте мисъл а се смейте на воля на Беър Грилс :D или както го нарича Цуро „тоз лудият“ щот това не е като да отидете до супермаркета пък той е на 50 метра, ама мен ме мързи ;) :D ...  И като сме заговорили за екзистенциалните неща не върви да не споменем и - ГНЯВ!

Абсолютно бих се ядосала, ако някой ми зададе такъв въпрос! Ама ще се обеспокоя разбира се това ще съкрати времето ми за лов, а и шансът да хвана плячка, което значи че може и да си легна гладен и да проспя следващото пълнолуние. А както всички знаем рано пиле рано пее... Ам .. не, не това мисля че беше гладна мечка хоро не играе.... е, и тва не е май.. А сетих се това трябва да е - всяка жаба да си знае дола, но тежко му който го няма! А?! Умен съм ами... :D  Ако гледате клипчето във вторник сутринта значи сте на Даскало! А оттам следва въпросът КАКЪВ ЖИВОТ? И си задавате въпроса -  НЯМА СМИСЪЛ? От където следва, напълно и логично - МАЙНАТА МУ ( ͠° ͟ʖ ͡°). Всъщност той също има една много добра и печеливша серия!
1. ЕДВАМ МЕ НАВИ #1 ( Полуголи танци, Кака ме преби, Повръщам канела) >П.С  Заради кака му и танците си заслужава ;) :D
4. ЕДВАМ МЕ НАВИ #4 ( Миене на зъбки, Мазни кючеци, Тангo в токчета ) >  П.С моля ви деца, не се мият така зъбки не го случайте този непонат чичко!
5. ЕДВАМ МЕ НАВИ #5 ( All the single лимони, Titanic, Чернобил Казачок ) > П.С - е това е най-якото нещо, което съм виждала, вием от смях нищо, че не е пълнолуние!
6. ЕДВАМ МЕ НАВИ #6 ( Ще ставам баща, Emil Conrad, Breaking Bad, Пързаляне с найлон ) > П.С гигантския слалом е адското нещо - мисля, че се е бухал тайно с НАЦЕПИН!


Цуро определено има доста забавни клипчета и заслужава вашето внимание - така, че наслаждавайте се! Разбира се няма как да пропуснем и любимата тема  - Специално за Под Прикритие :v и да не забравяме най-най-най-якият му клип, а именно след толкова екзестенциални мисли е време да стигнем и до извода, а той е - ЩАСТИЕ ! :з!!


YouTube: каналче

За Емо мисля да е съм съвсем кратка. Има доста забавни и поучителни клипчета и е лек и забавен за гледане, така че какво чакате кликайте и се почвайте! И започваме с неговата серия от страхотни находки:
2. Видовете Шофьори > П.С след 6:40 ;) ... Като хъркате става ли турболенция? :D
6. Бабите > П.С едно от нах-добрите му клипчета (поне според екипа)
9. СПРИ! Полиция! > П.С - Имате ли триъгълник?  - Имам... ама ме е срам да ви го покажа... :D
И въобще, изобщо, направо :D голям смях! Емил има също така една категория клипчета, които не са за изпускане: „Истината или cе осмеляваш“. Прост пример: Истината или се осмеляваш еп. 4.




Pavel Kolev



Фейсбук - pavelkolevofficial
Youtube - каналче
Google + +PavelKolev

Кво става хора?? :D Надушваме се хората от Плевен д‘ге! Не, сериозно това момче е просто уникално! Въобще няма да ви говоря направо ще ви дам пример: На море!

 Може и да сте огладнели така, че директно ви препращаме към -  Ресторантите! Ние разбира се сме бедни студенти и пари за ресторанти нямаме, така че да минем на темата - Студент! Ако ви е скучно, хвърлете поглед - ЦИЦИ И МЕКИЦИ! (ах вие мръсници, знаем защо цъкате! :D). И нещо наистина добро, върху което не е зле да се замислите, а не само да се смеете - 1990 срещу 2014! (любимото ни!)... 


Не се стърпях просто да ви покажа любимите теми на всички влогъри: Коментаторите! и 20 Типа Шофьори! Много е важно да не пропуснем изразът „Син да имаш - зет да ти доведе“ някак типично по плевенски :D В крайна сметка ша мине или нема да мине? И докато не ни е свършило времето ще ви покажем нещо изключително добро и държим да го видите! Червено - Късометражен филм и Червено - Късометражен филм | Зад Кадър! Всичко са се потрудили и заслужава похвала J (и не само)!


Както забелязвате има миграция на влогъри към клипчета на други влогъри така, че скоро Цуро може да е Емо, Емо да е Павел, Колев да е Батман а Бат Гошо - Ива... Знае ли човек, знае ли се? Мда...





Всеки си има своя вкус, но за мен и екипа това са едни от най-добрите влогъри и им прави чест, че правят нещо със страст и старание и ни радват. По мой стар девиз „ако си накарал поне един човек днес да се усмихне значи си направил светът малко по-добро място!“. Така, че за предстоящата нова година искаме (целият екип) да ви пожелаем много творчески успехи, несекващо вдъхновение, много късмет и упорство за да реализирате плановете и мечтите си и все така да сте усмихнати, креативни, здрави и прави! J Ние ви обичаме! Обичайте ни и вие :D J и весели празници! (и ако си търсите талисман Таковата Шоу да знаете че Шаро, werewolf Шаро е свободен и желаещ :D (но не ви го препоръчваме от екипа, защото хапе и не обича котки, обаче обича Ива! И двете))...


Коментари

Популярни публикации от този блог

Да си разкажем малко страшни приказки!

Царско БЕЗ-главие! Неделя 11-та

Царско БЕЗ-главие! Събота 11-та